Dermaplaning

Heb jij last van een doffe of vale huid? Ben jij helemaal klaar met de overbeharing in je gezicht?

Wij hebben voor jou dé oplossing.

Dermaplaning is een behandeling die steeds populairder wordt. Sommigen denken dat het een (enge) scheerbehandeling met een mesje voor vrouwen.

 

Dermaplaning voor een gladde en stralende huid

Je huid vernieuwt zich continu. Jonge mensen hebben ongeveer iedere 26 dagen een compleet vernieuwde huid, maar dit gaat langzamer naarmate je ouder wordt. Van alle dode huidcellen verlies je er een heleboel, maar er blijven er ook veel achter. Hierdoor verdikt je hoornlaag zich en ziet je huid er al snel dof, grauw en schilferig uit. Een dermaplaning behandeling kan weer voor een mooie, gladde en glanzende huid zorgen? Ook wanneer je last hebt van overbeharing op je gezicht is dermaplaning een prachtige behandeling met direct resultaat. Het is ook nog eens geschikt voor bijna iedere huid en huidtype!

 

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een populaire manuele exfoliatietechniek die uit Amerika afkomstig is. Bij een dermaplaning behandeling wordt je huid behandeld met een speciaal steriel chirurgisch mesje.

Eng is het niet. Het mesje wordt namelijk niet gebruikt om mee te snijden, maar om over je huid te schrapen.

Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van je gezicht verwijderd. Het resultaat is een zachte, gladde huid met een mooie glow!  Je huid voelt na de behandeling superzacht aan.

Ook je make-up ziet er beter uit na dermaplaning omdat je huid dan mooi egaal is. Tenslotte zorgt deze behandeling ook nog eens voor een betere opname van actieve werkstoffen in je huid, waardoor het effect van aanvullende behandeling en het gebruik van thuisproducten nog mooier is.

Het is een absoluut veilige en betrouwbare behandeling.

 

Wanneer mag je geen dermaplaning ondergaan?

Er zitten wat contra-indicaties aan de dermaplaning behandelingen.

Je mag geen behandeling ondergaan bij:

- moedervlekken

- eczeem

- psoriasis

- huidontstekingen

- koortslip

- zonverbranding

- vitamine A medicatie (Isotretinoine, Roaccutane)

- rosacea

- huidkanker

- actieve acne

- herpes

- actinische keratose

 

Heb je vitamine A medicatie gebruikt dan moet je minimaal 9  maanden hiermee gestopt zijn.

Dit bekijken we allemaal samen tijdens het intake-gesprek.